Wieder zu hause
En ja, ik ben er weer! Wieder zu hause...
Heb weer heel wat meegemaakt en het lijkt wel of ik weer 3 dagen verder ben. Zo word je wel snel oud

Vandaag van Air Namibia gehoord dat ze, zoals het er vanmorgen uit zag, vanavond gingen vliegen. En dat ik dan wel in Frankfurt moest zijn, want als ik er niet was en de vlucht ging wel door, dan verviel m'n ticket. Hoezo onder druk.... De andere optie was het ticket omboeken voor as. maandag, maar dat vind ik echt te laat.... Na rijp beraad (met dank aan A.J) toch besloten naar Frankfurt te gaan, met de gok weer terug te moeten. Dus Rob is teruggekomen van z'n werk (met dank aan B.B.) en samen zijn we in de auto van z'n ouders naar Frankfurt gereden (met dank aan F.J.K.). Ondertussen moest ik elk uur bellen naar Air Namibia (daar verdiend Telfort ook weer lekker aan) en om 15.00 uur wist ik dan de vlucht niet doorging (mit vielen dank am luchtraum Frankfurt.....). Na een heerlijk bakkie cappuchino alles weer op een rijtje gezet. Nog overwogen om in Frankfurt te blijven slapen. Toen ik net in de auto stapte om weer naar huis te rijden, belde Henk uit Hengelo met de mededeling: Wij staan ook weer in Frankfurt

Jeetje Alice... wat een gedoe allemaal zeg! Erg frustrerend denk ik, dat je nog steeds hier bent...Ik hoop dat je morgen gewoon lekker in een vliegtuig zit richting Windhoek!
Grtjs Sabina
Hey Alice,
Je kunt al een boek schrijven zonder dat je 'weg' bent geweest, haha. Wat je postieve instelling wordt wel op de proef gesteld, maar troost je...eens zal het lukken.
Erg vervelend allemaal maar bedenk: je kunt maar beter hier omkeren dan boven in de lucht lijkt me.
Ik hoop voor je dat op het moment dat ik dit schrijf, en het is nu kwart over 2 in de nacht, dat je boven in de lucht zweeft.
Ik lees het wel weer.
Harte-groetjes,
Anneke
Hoi Alice,
Volgens mij krijg je na al deze tegenslag een prachtige stage! Ik hoop dat je vandaag kunt vliegen en wens je nogmaals een goede reis toe.
Groeten!
Hey Alice,
Wat een gedoe zeg! Nou hoop dat je vandaag beter bericht krijgt! Want het is nu ondertussen bijna een week geleden dat ik je uitzwaaide!
Wel gezellig dat je met Rob was gister!
Nou veel succes en ik hoor het wel weer..
Liefs,
Christine
Ohhhhh Ali pechvogeltje....:( Wat ben je toch een optimist! Petje af hoor! En idd de aanhouder wint, jij komt er wel.... Hoop echt dat het gaat lukken nu. Ik denk aan je hoor. Liefs Eefje
Nou wat een pech zeg... Inmiddels kun je wel met je ogen dicht naar Frankfurt rijden, zo goed ken je de weg! Ik hoop dat je toch snel kunt vliegen en ècht kan beginnen aan je avontuur!
Succes!! Anke
Kun je niet alvast in dat vliegtuig gaan zitten en daar de nacht doorbrengen ;-).
Hoi Alice,
Ik geniet al van de verhalen die je nu schrijft, hoe wordt het als je werkelijk in Namibie bent. Je doet alsof Frankfurt naast de deur is! Hopelijk vertrek je vandaag, anders maandag, wat maakt dat weekje nu uit. Je gaat een prachtige tijd krijgen. Laat de moed niet zakken. Maandag weg is toch nog ruim 4 weken in Namibie zijn.
Sterkte en succes,
groet, Marianne
Ow Alice, wat kun je toch een hoop meemaken in zo'n korte tijd en (relatief) zo dichtbij! Ik hoop dat je of vandaag vliegt of zoveel duidelijkheid krijgt dat je weer voor even stressvrij door het leven kunt gaan.
Succes met alles en uiteindelijk... komt alles goed!
liefs, Sjoeke